Double-Balloon Endoscope System

Endoskopia me dy balonë është një teknikë revolucionare që mundësoi vizualizimin e gjithë gjatësisë së zorrës së hollë dhe hap dyert për ndërhyrje të reja terapeutike.

Ofron:     1.Super kualitet imazhi  2.Manovrim të zgjeruar 3.Invazivitet të reduktuar

Risi e re e kësaj pajisje është përdorimi i gomës prej silikoni për aksesorët përvec asaj natyrales.

Categories: ,

Description

Endoscopes

EN-580XP  Slim type

Një enteroskop i ri i tipit të hollë me një diametër fundor distal prej 7,5 mm, 1 mm më i vogël se modeli i mëparshëm dhe një kanal instrumenti me diametër 2,2 mm, ekuivalent me llojin e mëparshëm. Super CCD i ri me rezolucion të lartë siguron imazhe të gjalla dhe me cilësi të lartë, dhe lentet e reja optike mundësojnë diapazonin e vëzhgimit prej 2-100 mm dhe një fushë shikimi me kënd të gjerë 140°. Për t’u përdorur në kombinim me tubin e ri të gomës silikoni dhe tullumbace.

EN-580T  Therapeutic type

Endoskopi me dy tullumbace i përshtatshëm si për vëzhgim ashtu edhe për trajtim. Diametri i kanalit të instrumentit 3,2 mm mundëson performancë të përmirësuar thithëse dhe përfshin një shumëllojshmëri të gjerë procedurash duke përfshirë hemostazën dhe zgjerimin me balon. Super CCD i ri me rezolucion të lartë siguron imazhe të gjalla dhe me cilësi të lartë, dhe lentet e reja optike mundësojnë diapazonin e vëzhgimit prej 2-100 mm dhe një fushë shikimi me kënd të gjerë 140°.

El-580BT  “Short” Double-Balloon Endoscope

Endoskopi i sapokrijuar me balon të dyfishtë, është projektuar për të kapërcyer procedurat teknike sfiduese terapeutike ERCP në pacientët me anatominë e ndryshuar kirurgjikale, si rindërtimi Roux-en-Y ose anastomoza hepatikojejunostomike. Gjatësia e endoskopit “të shkurtër” me tullumbace prej 155 cm dhe me një diametër fundor distal prej 9.4 mm optimizon një trajtim të tillë; ai siguron përputhshmëri me shumicën e pajisjeve standarde ERCP si dhe manovrim superiore për futje më të butë në anatominë komplekse.Diapazon vëzhgimi prej 2-100 mm dhe një fushë shikimi me kënd të gjerë 140°. Për t’u përdorur në kombinim me tubin e ri të gomës silikoni dhe tullumbace. Diametri i kanalit të instrumentit 3,2 mm mundëson performancë të përmirësuar thithëse dhe përfshin një shumëllojshmëri të gjerë procedurash duke përfshirë hemostazën dhe zgjerimin me balon.Përmban G7 për pjesën e kontrollit.Me përkulshmëri të përshtatëshme dhe transmetim të avancuar force.

  • 3.2mm Kanal Instrumentash

Kanali i madh i instrumenteve ofron shumëllojshmëri më të gjerë opsionesh procedurale,futje më të butë të            pajisjes dhe aftësi më të mirë thithëse për trajtim efikas.

  • Rreze e vogël kthese

EI-580BT ndihmon në aksesin e saktë të pikës së synuar me manovrimin e përmirësuar të këndit. Rrit efektin e teknikës së tundjes dhe tundjes në avancimin në anatominë e ndryshuar.Realizon shtrirje të qëndrueshme koaksiale të majës së pajisjes dhe kanalit biliar pa funksion ashensori.

  • Me pjesë fleksibël të përmirësuar

Me pjesën fleksibël të sapo zhvilluar si dhe dy tullumbace,EI-580BT është projektuar për të ndihmuar futjen e qetë në zorrën komplekse të rindërtuar.

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Double-Balloon Endoscope System”

Your email address will not be published. Required fields are marked *