SPIROVIT SP-1 G2

Spirometër portativ me teknologji ultrasonike me inovacion në kujdesin optimal të mushkërive

SPIROVIT SP-1 G2 i SCHILLER është zgjidhja gjithëpërfshirëse në testimin e funksionit të mushkërive – spirometri portative/ desktop për ofrues të mëdhenj dhe të vegjël të kujdesit shëndetësor.

-Teknologji e ultrazërit: pa kalibrim, pa kohë ngrohjeje, pa pjesë lëvizëse.
-Informacion në kohë reale për LCD me ngjyra

Description

TEKNOLOGJIA E ULTRAZËRIT
Falë teknologjisë së ultrazërit të GANSHORN, regjistrimet janë shumë të sakta dhe sensori nuk ka nevojë për mirëmbajtje dhe kalibrim. Për më tepër, sistemi është i pavarur nga përbërja e gazit, presioni i ajrit, temperatura dhe lagështia. ScoutTubes njëpërdorimshe sigurojnë higjienë dhe siguri maksimale për pacientin.

NJË PËRDORIMËSHE DHE E QËNDRUESHME
Për të siguruar një produkt të qëndrueshëm, SCHILLER kompenson CO2 të emetuar gjatë prodhimit, paketimit, dërgesës dhe asgjësimit të Tubave Scout.

PARAQITJE NË KOHË REALE
LCD i madh me ngjyra ndihmon për të siguruar që pacienti të arrijë një rezultat të mirë dhe matje të vlefshme, informacioni shfaqet në kohë reale, spirometri jep komente për cilësinë e procedurës pas çdo prove dhe disponohet një ekran nxitës. për prova me fëmijë.

GAMË E GJERË MATJESH DUKE PËRFSHIRË INTERPRETIME
Spirometri ofron FVC, SVC dhe MVV. Për më tepër, testet para dhe pas janë të mundshme. SPIROVIT SP-1 G2 interpreton automatikisht rezultatet dhe jep informacion mbi një diagnozë të mundshme. Rezultatet mund të printohen në vend, duke përdorur printerin termik të integruar.

E DISPONUESHME ME KARROCË
SPIROVIT SP-1 G2 ofron avantazhin kryesor të aftësisë për të kryer spirometri kudo që të jeni, pa një PC. Për lehtësi më të madhe, sistemi është i disponueshëm edhe me një karrocë, e cila përfshin një kosh për materialet harxhuese si ScoutTubes.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPIROVIT SP-1 G2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *