DEFIGARD® HD-7

Kompakt dhe i lehtë, përfitoni nga ndërfaqja e tij e lehtë për t’u përdorur për të hyrë në të gjitha funksionet kryesore.

Gjithmonë gati

Vetë-testet automatike të DEFIGARD HD-7 janë një kursim kohe gjatë testeve rutin të pajisjes.DEFIGARD HD-7 ofron printime letre, por gjithashtu mbështet rrjedhat e punës pa letër.Rezultatet e vetë-testimit dërgohen automatikisht nëpërmjet një lidhjeje të sigurt Wi-Fi te SEMA, zgjidhja e menaxhimit të të dhënave të SCHILLER, për një rishikim të shpejtë dhe të lehtë.

Description

Kohë e shpejtë për shokun

Koha e karikimit të shpejtë të DEFIGARD HD-7 minimizon shumë kohën e goditjes.Ndryshe nga një AED konvencional, analiza e ritmit kardiak të DEFIGARD HD-7 fillon në fund të ciklit CPR, i cili shkurton kohëzgjatjen aktuale të analizës, si dhe kohën e “ndalimit”.Ndërsa DEFIGARD HD-7 karikohet gjatë analizës së ritmit kardiak, shoku është i disponueshëm menjëherë nëse rekomandohet.

FEEDBACK CPR

DEFIGARD HD-7 ndihmon në arritjen e efikasitetit më të lartë në ngjeshjet e gjoksit:
Karakteristika e metronomit: jep një ritëm të qëndrueshëm për t’u ndjekur.
FreeCPR: jep reagime mbi frekuencën e ngjeshjeve të kraharorit përmes jastëkëve të defibrilimit, nuk kërkohet sensor shtesë.
ARGUS LifePoint: jep komente mbi frekuencën, thellësinë dhe zmbrapsjen* e ngjeshjeve në gjoks. DEFIGARD HD-7 tregon një ndihmë vizuale të koduar me ngjyra të ngjeshjeve të gjoksit gjatë CPR. Sensori ARGUS LifePoint është i formuar që të përshtatet në mënyrë të përkryer me pëllëmbën e dorës. Është bërë prej gome të qëndrueshme, është i ripërdorshëm dhe i lehtë për t’u pastruar.

DIZAJN INTUITIV

Zgjedhësi i modalitetit me një hap të DEFIGARD HD-7 lejon zgjedhjen intuitive dhe të drejtpërdrejtë të modalitetit midis AED, defibrilimit manual, ritmit dhe monitorimit.Ndërfaqja e prekshme Touch’n’ Save e lehtë për përdoruesit lejon aksesin e drejtpërdrejtë në funksionin e dëshiruar pa humbur kohë.Ndërfaqja e DEFIGARD HD-7 është zhvilluar për të përmbushur nevojat e profesionistëve të kujdesit shëndetësor. Për çdo modalitet të zgjedhur,disponohet një përmbledhje globale e jetës së pacientit dhe veprimeve të nevojshme.Në varësi të kushteve të ndriçimit, përdoruesi mund të përshtatë ekranin (modaliteti me kontrast të lartë).

DEFIGARD HD-7 plotëson të gjitha nevojat e personelit të kujdesit mjekësor:

PIASTRA INOVATIVE
Vendosni nivelin e kërkuar të energjisë, kontrolloni rezistencën, karikoni dhe defibrilojeni me butonat e dedikuar të koduar me ngjyra.

NJË EKSPERIENCË UNIKE
I pajisur me një ekran të madh me prekje,DEFIGARD HD-7 përfiton nga një ndërfaqe e fuqishme Touch’n’Save dhe lejon ruajtjen e të dhënave të ndërhyrjes.

PAJISJE E LIDHUR
Transferoni të dhënat e ndërhyrjes me shpejtësi për t’u rishikuar dhe menaxhuar në SEMA, zgjidhjen e menaxhimit të të dhënave të SCHILLER.

PRINTER I INTEGRUAR
Një printer i madh i integruar me 3 kanale lejon konfigurime të ndryshme printimi, mes të cilave raporti pas defibrilimit.

PAJISJE PRAKTIKE
Njësia mund të ngjitet në shtratin e pacientit me grepa. Një karrocë është në dispozicion (opsionale).

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEFIGARD® HD-7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *