Medilog AR

Holteri Schiller Medilog AR eshte nje avancim I teknologjise se fundit e cila mat ritmin kardiak per nje kohe te gjate dhe transferon te dhenat ne Bluetooth , me mini usb ose me micro SD ne nje program i cili interpreton ne detaj te gjithe ritmet kardiake te regjistruara.

 

Categories: ,

Description

Karakteristikat:

– Eshte portativ, i lehte per tu perdorur dhe multifunksional.

– Analizon depolarizimin Atrial

– Minimizon artifaktet e levizjes gjate regjistrimit

– Regjistron deri ne 14 dite pa nderprerje

– Ofrohet me 5 dhe me 7 elektroda

– Posedon Nderfaqe mini USB dhe data kabell Mini USB – USB

– Posedon karte memorie Micro SD dhe adaptor SDHC per MicroSD-ne

– Suporton lidhjen me Bluetooth

– Eshte rezistues ndaj Ujit ( Water resistant )

Pas regjistrimit te ritmeve kardiake, te dhenat kalojne ne kompjuter ku keto regjstrime interpretohen ne detaj me ane te nje programi unik nga Schiller me disa protokolle interpretimi ( Programi Medilog Darwin 2 ).

MEDILOG DARWIN 2 ( Nje software me disa protokolle e cila shpejton interpretimin dhe rezultatet e nje regjistrimi me Holter)

  • Darwin 2 eshte dizenjuar per te interpretuar me shpejtesi te larte dhe me nivel saktesie te larte ne matje.
  • Ofrohet ne 3 versione: ( Darwin 2 Office – Per perdorim me opsionet standarte , Darwin 2 Professional – me Automatic Atrial Fibrillation Detection, Darwin 2 Enterprise – me Respiration analysis during sleep).

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medilog AR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *