POWERCUBE BODY+

SISTEM I KOMPLETUAR DIAGNOSTIK I RESPIRATORËVE

Laborator i plotë i testimit të funksionit pulmonar duke përfshirë regjistrimin e të gjitha vëllimeve pulmonare dhe kapacitetin difuzues.

PËRPARËSITË QË JU DO PËRFITONI

DIAGNOZA MË TË SHPEJTA – Brenda një minute merrni rezultate për rezistencën e rrugëve të frymëmarrjes, vëllimet dinamike/statike të mushkërive dhe kurbën e rrjedhës/vëllimit.
NUK KA NEVOJË PËR MIRËMBAJTJE – E pastër dhe me saktësi të lartë nëpërmjet teknologjisë së ultrazërit.
ANALIZAT E GAZIT LONGLIFE – Nuk nevojiten zëvendësime ose ndryshime periodike.
SPEKTËR I GJERË I OPSIONEVE – Programe të shumta të disponueshme, duke e bërë PowerCube Body pajisjen tuaj të analizës gjithëpërfshirëse.
KOSTO DHE HAPËSIRË – E optimizuar.
UDHËZIMET ATS/ERS – Ne përputhje plotësisht me Standartin Gold.
LFX: Softueri ynë intuitiv i lehtë në përdorim nga përdoruesi – Teknologjitë më të fundit të programimit mbrojnë rrjedhën natyrale të punës ditore.

Description

Risitë

PAKET E PLOTË.
Përfshin karrocë ergonomike, PC, monitor, printer dhe transformator izolues.

KARRIGE ME RROTA DHE KABINA XL E DISPONUESHME.
Rehati e jashtëzakonshëme e shtuar për pacientët.

BASHKËPUNIM MAXIMAL.
Pamje panoramike dhe drita LED për rehati maksimale të pacientit.

TE DHENAT TEKNIKE
Matja e fluksit
Principi Koha
Shtrirja 0 deri ne ± 20 L/S
Saktesia ± 2%,50 ml/s
Rezistenca <0.05 kPa/(l/s) ne 14 l/s Matja e volumit Principi Integrimi Dixhital Shtrirja E palimituar Saktesia ± 2% ose 0.05 L Presioni i gojes Principi Me efekt Piezo Rezistiv Shtrirja ± 30 kPa Saktesia ± 1% Analizuesi i CO Principi Analizues infra të kuqe jo-shpërndarës Shtrirja 0 - 0.5% Saktesia ± 1% Presioni i kabinës Principi Me efekt Piezo Rezistiv Shtrirja ± 1 kPa Saktesia ± 1% Analizuesi i He Principi Ultrasound Shtrirja 0 - 20 % He Saktesia ± 1% Pesha 150kg Dimensionet 86 cm x 185 cm x 71 cm Standartet Menaxhimi i kualitetit ISO 13485 FDA 510(k) MDD 93/94/ECC CE Siguria elektrike EN 60601-1 Kerkesat Elektrike Power Consumption Max. 120 KVA Tensioni 24 V Frekuenca 50/60 Hz

Brand

Ganshorn

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “POWERCUBE BODY+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *