CARDIOVIT CS-200

Mbulon të gjitha aplikacionet thelbësore ErgoSpiro:

-Analiza e shkëmbimit të gazit me frymëmarrje (VE, VO2, VCO2) me qelizë ultrasonike unike pa mirëmbajtje për matjen e CO2
-ECG stresi i integruar plotësisht me 12 kanale me marrjen me valë përmirëson komoditetin e pacientit
-Ruajtja e plotë e zbulimit të sinjaleve ECG të pafiltruara dhe të vazhdueshme

Sistemi CARDIOVIT CS-200 Office Ergo- Spiro kryen teste të funksionit kardiopulmonar (CPET) sipas udhëzimeve më të fundit ATS/ERS.Testet metabolike të kombinuara me ECG ushtrimesh me cilësi diagnostike me 12 kanale janë të përshtatshme për një gamë të gjerë subjektesh, nga pacientët klinikë deri tek atletët me performancë të lartë.

Description

SAKTËSI
PWC-ERGO
Teknologji elektrokimike (me jetë të gjatë) me reagim të shpejtë dhe të qëndrueshme për matjet e O2 dhe ultratinguj të shpejtë (patent) për matjet e CO2. Qeliza CO2 siguron periudha të gjata të matjeve të sakta pa kalibrim periodik të sistemit. Qeliza e karburantit O2 me jetëgjatësi mund të zëvendësohet brenda një minute.

PNEUMOTACH

Pneumotach i provuar plotëson kërkesat ATS/ERS dhe siguron matje të sakta dhe të besueshme të rrjedhës/vëllimit në gamën e plotë të prurjes së ulët në të lartë. Falë dizajnit të tij kompakt dhe të lehtë (30 g), pneumotach ka një hapësirë shumë të vogël të joaktive (30 mL). Pneumotach nuk është i ndjeshëm ndaj avujve të ujit në ajrin e nxjerrë. Pacientët dhe atletët vlerësojnë rezistencën minimale ndaj rrjedhës së ajrit dhe komoditetin e maskës dhe të gojës.
Nuk ka kohë ngrohjeje
Nuk ka pjesë lëvizëse ose pajisje elektronike për testim me kosto efektive

FLEKSIBILITET

Hyrje në internet e shkallës RPE, shënuesit të gazit në gjak, presionit të gjakut ose ngjarjeve.
Hyrje offline e gazrave të gjakut me llogaritjen automatike të parametrave përkatës.
Program gjithëpërfshirës i redaktuesit të protokollit për krijimin e protokolleve individuale.
Raporte të personalizuara duke përfshirë eksportin në formatin Excel®.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARDIOVIT CS-200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *