OASIS ™ Velocity

OASIS VelocityTM bazohet në kompetencë 25 vjeçare në njohuritë teknologjike dhe të përqendruara te pacienti. Kjo MRI e hapur me fushë të lartë me SynergyDriveTM jo vetëm që përmban përfitime të jashtëzakonshme për pacientët, por edhe një grup të fuqishëm automatizimi që ofron komoditet të jashtëzakonshëm operatori dhe performancë të shkëlqyer diagnostikuese të kombinuara me ekzaminime të shkurtra dhe efikase.Radiologët duan cilësi të lartë imazhi. Teknologët duan shpejtësi dhe thjeshtësi. Pacientët duan të ndihen të qetë. Merrni të gjitha këto dhe më shumë me OASIS VelocityTM.

Description

Velocity përmbëhet nga një arkitekturë vërtet e hapur me një dizajn të avancuar të magnetit, teknologji të integruar të rrjedhës së punës dhe HF vertikale, së bashku me aftësi të avancuara imazherike për të trajtuar të gjithë pacientët pa kompromentuar performancën ose për të ndikuar në efikasitet.

Ecuria e punës në SynergyDriveTM

SynergyDriveTM i Fujifilm ofron shpejtësi të përmirësuar funksionimi dhe cilësi të lartë imazhi gjatë ekzaminimeve MRI duke përdorur IP-Rapid, një teknologji përsëritëse e përpunimit që siguron imazhe me shpejtësi të lartë dhe kohë të shkurtra skanimi.Gjithashtu ofron funksione dhe aplikacione të ndryshme automatizimi si:

AutoPose – pozicionim automatik i planeve të skanimit në zonën e interesit të mundësuar nga ML (Makineri Adaptuese) & AI (Inteligjencë Artificiale)

AutoClip – funksion i automatizuar në përpunim

AutoTransfer – transferim i automatizuar i imazhit DICOM të gjitha të bashkuara nën AutoExam, lejojnë një skanim të thjeshtë me një klik.

Sistemi është i përshtatshëm për të gjitha llojet e studimeve si neurologjike, muskulo-skeletore, trupore, gjiri, angiografike dhe kardiake. Tabela unike ultra e gjerë lejon që krahët e pacientit të pushojnë rehat pranë tyre. Sekuencat me rezolucion të lartë (TIGRE) ofrojnë mbulim dypalësh 3D me yndyrë të ngopur

 

Rehati pacientit

OASIS Velocity mbështet pacientët me peshë deri në 300 kg *1 në një tavolinë automatike të gjerë 83 cm. Falë dizajnit të hapur prej 270°, pacientët kanë një pamje të papenguar, gjë që rrit komoditetin.

 

Kuantifikimi i imazhit

T2 RelaxMap lejon përcaktimin sasior të vlerave aktuale të T2 të shfaqura në një mbivendosje me ngjyra që përshkruan karakteristikat dhe anomalitë delikate të indeve. Përdoret për studime ortopedike dhe imazhe të kërcit artikular.

Imazhe pa kontrast

VASC-ASL mundëson vizualizim të shkëlqyer të enëve pa mjete kontrasti. Një alternativë MRA për pacientët me funksion të dëmtuar të veshkave në imazhin e arterieve renale dhe venave portale.

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OASIS ™ Velocity”

Your email address will not be published. Required fields are marked *