FCR CAPSULA XLII

FCR CAPSULA XLII ka nje kapacitet te larte me nje shpejtesi leximi prej 94 IP/ore. Koha e nevojshme qe nje imazh te shfaqet ne Console eshte rreth 23 sekonda dhe lexuesi ka permasa shume kompakte prej vetem 0,22m2.

Description

FCR CAPSULA XLII mund ti behet upgrade opsional per leximin e kasetave te maografise ne rezolucionin 50-micron per te kapur detaje dhe struktura me te imeta.

Ky lexues eshte i pajisur me rrota per tu levizur me lehtesi.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FCR CAPSULA XLII”

Your email address will not be published. Required fields are marked *