FCR PRIMA TM

FCR PRIMA TM eshte i ngjashem me modelin PRIMA T2 ne forme dhe permase (0.3m2). Ndryshe nga paraardhesi i tij PRIMA TM ofron mundesine per leximin e kasetave te mamografise me rezolucion prej 50μm me te njejten shpejtesi prej 73 IP/ore

Description

Permasat kompakte, si dhe gama e gjere e ekzaminimeve (perfshire mamografine) qe mundesohen nga ky lexues, e ben ate zgjedhjen optimale per cdo kabinet radiologjik.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FCR PRIMA TM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *