FDR Smart X Compact

Konsolë e integruar
Konsola e detektorit dhe kontrolluesi me rreze X janë të integruara, shfaqet në të njëjtin monitor. Vendosja e ekspozimit gjendja dhe zgjedhja e menysë së ekspozimit mund të bëhet në të njëjtin PC.

Description

  • Vizualizimi Dinamik II

Algoritmet e avancuara të njohjes rregullojnë automatikisht kontrastin dhe dendësinë për pjesët individuale të trupit bazuar në llogaritjen e të dhënave të vlerësuara të imazhit 3D. 

 

  • Kontroll fleksibël i zhurmës (FNC)

Më pas, njeh modele komplekse strukturore të përfshira në imazhe vlerëson sasinë e zhurmës për të reduktuar shumë elementët e zhurmës. Sinjali është i ndarë nga elementët e zhurmës për të zvogëluar kokrrizën të imazheve të marra përmes imazheve me dozë të ulët.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FDR Smart X Compact”

Your email address will not be published. Required fields are marked *