LEONARDO®Dual

Një dimension krejtësisht I ri aplikimesh terapeutike dhe rezultatesh klinike.

Ky lazer me diodë shumë kompakte përmban kombinimin e dy gjatësive
valore, 980 nm dhe 1470 nm, duke ofruar njëshumëllojshmëri ndërveprimesh
me indet.

Çdo gjatësi vale mund të zgjidhet individualisht ose të përzihet së bashku
për të ofruar efektet e përsosura të dëshiruara të indeve, si prerja, heqja,
avullimi, hemostaza dhe koagulimi i indeve të buta me opsione kontakti ose
pa kontakt për procedurat e hapura dhe endoskopike.

Për herë të parë, kirurgët mund të kryejnë operacione me lazer në mënyrë
selektive, me cilësime të përshtatura individualisht për llojin e indit dhe efektet
e dëshiruara të indeve dhe që korrespondojnë me nevojat terapeutike.

Aftësia për të zgjedhur një përzierje të gjatësisë së valës hap një dimension krejtësisht të ri aplikimesh terapeutike dhe përmirëson rezultatet e trajtimit për pacientët, ashtu edhe zgjeron përvojën dhe ekspertizën e kirugëve

Description

Kontrolli i fuqisë 2D

Kontrolli intuitiv i energjisë 2D i LEONARDO® i mundëson përdoruesit të zgjedhë një kombinim të gjatësive të ndryshme të valëve dhe cilësimeve të fuqisë me një prekje të thjeshtë të ekranit

Avantazhet:
-I gjithanshëm dhe universal
-Spektër i gjerë i aplikimeve terapeutike me lazer minimalisht invasive

User-Friendly:
-Përdorim intuitiv me touch screen dhe konfigurim të shpejtë
-Mundësi zgjedhje midis mënyrave të paracaktuara ose cilësimeve të individualizuara
-Mundësi zgjedhje midis rrezes synuese jeshile ose të kuqe

Ekonomik
-Dy gjatësi vale në një sistem lazer kompakt dhe që kursen hapësirë
-Përdorim në disa disiplina
-Dioda lazer me mirëmbajtje të ulët dhe të besueshme

Fibra të veçanta mjekësore dhe aplikime të disponueshme për lazer
minimalisht invaziv në terapitë:

-Sëmundjet vezore
-Hemorroide dhe fistula
-BHP dhe tumoret urologjike
-Tumoret e mitrës
-Hernie diskale të qafës së mitrës dhe mesit
-Metastazat e mushkërive dhe tumoret bronkiale

Brand

Biolitec

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEONARDO®Dual”

Your email address will not be published. Required fields are marked *