DIXION SURGERY 8600

SHTRAT KIRURGJIKAL ELEKTRIK/ELEKTROHIDRAULIK

Shtrati Kirurgjikal DIXION Surgery 8600 është një shtrat kirurgjikal modern dhe shumëfunksional i aplikueshëm për shumicën e operacioneve të përgjithshme.

Pesë seksionet kryesore kanë sipërfaqe transparente me rreze X. Baza dhe kolona janë prej çeliku inox. Materialet e ngurta të elementeve të buta pastrohen dhe dezinfektohen lehtë.

Ky shtrat është e pajisur me telekomandë me micro touch që mundëson rregullim të qetë të sekorëve të kokës/shpinës . Është i pajisur me komandim elektrik në lartësi (lart/poshtë) që është i lehtë dhe i besueshëm për t’u përdorur.

Description

TIPARET:

-Dizajn modern
-Dyshek memori foam me trashësi 7 cm
-Leg plate me susta gazi
-Sistemi i kontrollit të dyfishtë
-Rregullimi i këndit dhe kontrolli i distancës së pozicionit të seksionit
-Baza dhe kolona janë prej çeliku inox
-Shtrati dhe aksesorët pastrohen dhe sterilizohen lehtë

SET STANDARD:

Ekran anestetik – 1 copë , Mbështetje e trupit – 2 copë
Mbështetje e shpatullave – 2 copë , Mbështetje për krahët – 2
Mbështetje për këmbët – 2 copë , Mbështetje për këmbët – 2
Kidney bridge – 1 copë , Kapëse fiksuese – 8 copë
Telekomanda dore – 1copë, Dyshek – 1 komplet

Brand

Dixion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIXION SURGERY 8600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *