DIXION CONVELAR

Llamba Kirurgjikale
HALOGJENE:
DIXION Convelar 1660 • 1670 llambë teke e montuar në tavan
DIXION Convelar 1655 • 1675 • 1677 llambë e dyfishtë e montuar në tavan
DIXION Convelar 1605 • 1607 mobile

LED:
DIXION Convelar 1650 • 1670 llambë teke e montuar në tavan
DIXION Convelar 1655 • 1675 • 1677 llambë e dyfishtë e montuar në tavan
DIXION Llamba Convelar me sistem video të integruar
DIXION Convelar 1603 • 1605 • 1607 mobile

Categories: ,

Description

Llamba kirurgjikale halogjene:

Dritat kirurgjikale halogjene DIXION konvelar karakterizohen nga besueshmëri e lartë, dizajn i ndërgjegjshëm për hapësirën,ndriçim maksimal pa hije edhe në errësim të pjesshëm dhe sistem inovativ të reflektimit me shumë pasqyra.

Ndriçimi i pikës së dritës është më shumë se 60000 lx me temperaturë ngjyra 4250 K që i bën ngjyrat
e trupit të njeriut më të dukshme dhe të dallueshme gjatë të gjitha llojeve të operacioneve.

Paneli i kontrollit të kutisë së çelësit është projektuar me përpikëri për të siguruar që zona e ndriçimit të mos lëvizë me rregullimin e kupolës së dritës.

LLAMBAT KIRURGJIKALE LED:

Montimi UNIVERSAL është projektuar për të siguruar mbulim maksimal të dritës, për çdo konfigurim të sallës së operacionit.
Krahu është bërë nga një lloj i ri aliazhi që e bën strukturën të lehtë dhe të lëvizshme

Dritat kirurgjikale LED Convelar DIXION prodhojnë ndriçim pa hije 60 cm të thellë. Intensiteti i dritës së spoteve është më i lartë se 60000 lx, duke siguruar temperaturën e ngjyrës afër dritës natyrale të diellit me 3500 – 5000 K.

Kutia e çelësit është e pajisur me LCD touch screen që i bën të gjitha rregullimet e dritës të lehta dhe të shpejta. Dizajni i krahëve siguron lëvizje të qetë të dritave dhe fiksim të sigurt në çdo kënd.

Brand

Dixion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIXION CONVELAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *