LEONARDO® Mini

-Foto ablacioni termik
-Avullim
-Koagulim
-Prerje

Platformë e gjithanshme për aplikimet me lazer.
Suksesi i lazerit LEONARDO® Dual të biolitec® ishte motivimi për të krijuar familjen e lazerëve LEONARDO® dhe për të zhvilluar LEONARDO® Mini.

Lazeri biolitec® LEONARDO® Mini është krijuar për të punuar në kombinim perfekt me një spektër të gjerë fibrash mjekësore speciale dhe komplete aplikimi të zhvilluara nga biolitec® dhe kompanitë e tij.

Description

Fibrat tona të veçanta mjekësore dhe aplikime të disponueshme për lazer minimalisht invaziv terapitë e:

-Sëmundjet venoze
-Hemorroide dhe fistula
-Spektër të gjerë të sëmundjeve ORL
-Aplikimet gjinekologjike
-Menazhimi i dhimbjes
-Rivitalizimi i indeve të muskujve

Avantazhet:
-E thjeshte, por e gjitheanshme:
-Spektër i gjerë i terapisë minimale invasive
-Set-up i shpejtë
-Fleksibilitet për shkak të aplikimit opsional me bateri

Ekonomike:
-Dioda lazer me mirëmbajtje të ulët
-Ndërfaqe e qartë dhe intuitive e përdoruesit
-I besueshëm dhe kërkon pak hapësirë

Biolitec® është një nga furnizuesit më të avancuar teknologjikisht në botë të produkteve
fiberoptike.

Metodat e trajtimit biolitec® kryhen dhe vërtetohen në mënyrë rutinore në qendra mjekësore shumë të respektuara në mbarë botën dhe janë zgjedhja numër një për trajtimin e një sërë kushtesh mjekësore.

Brand

Biolitec

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEONARDO® Mini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *