iViz Wireless

Description

  • Wireless & Mobile

Një solucion wireless arrihet duke lidhur njësinë kryesore dhe sondën me WiFi. iViz wireless vjen me kompaktësi dhe lehtësi në madhësi xhepi dhe ndihmon në reduktimin e rreziqeve të shkëputjes së kabllove dhe infeksionit.

 

  • Sonda me madhësi xhepi

Si më poshtë, ekzistojnë dy lloje sondash: Konveks dhe Linear. Këto përdoren për qëllimin e përdoruesit në një shumëllojshmëri të gjerë të skenës klinike.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iViz Wireless”

Your email address will not be published. Required fields are marked *