FDR D-EVO III

Detektori i ri fleksibël FT i bazuar në film, në krahasim me modelet tona të mëparshme FDR D-EVO, ul rrezikun e thyerjes së detektorit TFT të shkaktuar nga tronditja e jashtme.

Description

  • Fleksibël

Duke zëvendësuar detektorin TFT me bazë xhami me film të hollë, FDR D-EVO III është FPD më i lehtë i disponueshëm me 1,8 kg*. Krahasuar me gjeneratën e parë FDR D-EVO, FDR D-EVO III është rreth 40% më i lehtë.
Detektori i ri fleksibël FT i bazuar në film, në krahasim me modelet tona të mëparshme FDR D-EVO, ul rrezikun e thyerjes së detektorit TFT të shkaktuar nga tronditja e jashtme.

 

  • Teknologjia “SmartSwitch”

Teknologjia “SmartSwitch” lejon detekimin automatik me rreze X.

Me “SmartSwitch”, FDR ES nuk kërkon më lidhje midis gjeneratorit të rrezeve X dhe DR për të zbuluar automatikisht ekspozimin ndaj rrezeve X dhe për të filluar marrjen e imazhit.

 

  • Teknologjia e leximit të Sistemit ISS

E pajisur me një sistem konvertimi indirekt të quajtur metoda ISS, e cila lidh sensorët optikë (TFT) në anën e rrezatimit me rreze X, ndryshe nga ekranet tradicionale të detektorëve të sheshtë. Kjo shtyp në masë të madhe shpërndarjen dhe dobësimin e sinjaleve të rrezeve X, duke krijuar një imazh të mprehtë me dozë të ulët të rrezeve X. 

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FDR D-EVO III”

Your email address will not be published. Required fields are marked *