INSTILAR 1550

Pompё Infuzioni

Pompa e infuzionit Dixion Instilar 1550/1550 Pro ka një saktësi të lartë prej ±5% dhe vjen me funksion anti-bolus.

Ai përmban një colour touch screen 4.3 inç, së bashku me një sistem funksionimi intuitiv, kalibrim automatik dhe nëntë orë kohë rezervë të baterisë.

Description

Dimensioni: 199* 126* 111
Pesha: Pёrafёrsisht .1 ,4kg
Ekrani : 4.3 inch colour touch screen
Saktёsia e flow rate: ±5%
Flow rate: 0.1-1500 ml/h (me rritje 0.01ml/h)
VTBI: 0-9999.99 ml
Njësitë e normës së dozës: > 15 lloje
Llogaritja e përqendrimit: Automatike
Vendosja e bolus: Manuale, E programueshme
Shpejtёsia e KVO: 0.1-5.0 ml/h

Brand

Dixion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INSTILAR 1550”

Your email address will not be published. Required fields are marked *