DIXION STORM 5500

Monitorimi i shenjave vitale të pacientëve është një nevojë thelbësore për të gjitha institucionet e kujdesit shëndetësor që mbështeten në teknologjinë mjekësore për të garantuar kujdesin më të mirë.

Avantazhet:

– Ekran i madh dhe i ndritshëm
– Komponentë me cilësi të lartë
– Prodhimi i fundit dhe dizajni i nivelit të lartë të miratuar nga certifikatat ISO dhe CE
– Çmim konkuruese
Ky monitor i lehtë dhe portativ i pacientit është projektuar për kujdesin urgjent brenda spitalit dhe ofron kujdes të pandërprerë për pacientët gjatë transportit dhe operimit në spital. Është i përshtatshëm për të rriturit, fëmijët dhe foshnjat.

Description

Karakteristikat:

– Ekran LCD TFT 8.4 “/10.4″/ 12.1”, me maksimum 12 forma vale
– Touch screen
– Lehtësisht I integrueshëm
– Modifikime të ndryshme lejojnë përdorimin në disa departamente spitalore.
– EKG, RESP, SpO2, NIBP, 2 x TEMP, HR, PR
– Opsionale: Sensor SpO2 Nellcor, termometër dixhital, IBP (2 kanale)
– Ruajtja e tendencave grafike dhe tabelare të të gjithë parametrave të 120 orëve të fundit, 1200 rezultate të matjes NIBP dhe 60 sinjale.
– Outputi: USB, LAN, VGA, dalje analoge dhe sinkronizimi me defibrilator
– Bateri Li-jon e ringarkueshme e integruar , 7 orë përdorimi
– Skaneri i barkodit

Brand

Dixion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIXION STORM 5500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *