Anestezi Dixion Practice 3200

Anestezi Dixion Practice 3200

Stacioni i punës së anestezisë me monitor LCD të integruar për të shfaqur parametrat e frymëmarrjes të pacientit.

Categories: ,

Description

-I përshtatshëm për pacientët e rritur dhe pediatrikë
-Ekran me prekje 8.4″ me ngjyra
-Format valore të shfaqura: P-T, F-T
-Stacion me dy vaporizatorë
-Absorbues i integruar i CO2, i pajisur pa sensor kondensimi të avullit
-Valvula APL me çlirim të shpejtë
-AGSS opsionale ofron më shumë mbrojtje
-Monitorimi opsional multi-gaz

Brand

Dixion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anestezi Dixion Practice 3200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *