Ventilator Aeros 4600

Ventilator Reanimacioni

Aeros 4600 Plus kombinon avantazhet e një ventilatori fleksibël joinvaziv me një ventilator invaziv me karakteristika të plota për ICU

Description

-Ekran me prekje me ngjyra TFT 12,1” i shkëputshëm
-Monitorimi me shumë parametra
-Ventilator gjithëpërfshirës ICU duke përfshirë BIVENT dhe PRVC
-Bateri kompakte, me kapacitet të madh, pa kompresor ajri, lëvizshmëri intraspitalore
-Kongurimi fleksibël i pajisjes: e pajisur me karrocë, shtrat ose varëse tavani
-Valvula unike e ekspirimit me bazë metali, e autoklavueshme
-Sensori i integruar, dizajn jo i konsumueshëm
-Softuer i përmirësueshëm i sistemit të ventilimit, me një portë USB të disponueshme

Brand

Dixion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ventilator Aeros 4600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *