DEFIGARD TOUCH 7

DEFIGARD TOUCH 7 ( Shpetoni jete me Defibrilatorin Schiller Defigard Touch 7)

Ky defibrilator eshte shume kompakt dhe ofron teknologjine e fundit te defibrilimit ne nderthurje me monitorimin e funksioneve jetike fiziologjiike.

Description

Karakteristikat:

– Defigard Touch 7 eshte Monitor Pacienti , elektrokardiograme dhe Defibrilator ne nje pajisje.
– Posedon ekran me ngjyra dhe me prekje Touch Screen
– Opsioni I ECG eshte me 6 dhe 12 kanale interpretimi
– Mat presionin e gjakut ne opsionin Invaziv
– Analizon disa parametra fiziologjike si : SPO2, SPCO, PI , ETCO2
– Eshte e pajisur me Printer me Bluetooth
– Mat temperature
– Eshte Defibrilator manual me sinkronizimi dhe pa sinkronizim
– Mundesi lidhje me WIFI dhe GSM per transferimin e raporteve apo te dhenave
– Fuqia e shokut kardiak keshte 200J

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEFIGARD TOUCH 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *