FRED easy Life

FRED easy Life është një defibrilator i jashtëm i automatizuar që i jep të gjithëve besimin për të shpëtuar jetë

FRED easy Life jep udhëzime të thjeshta, të qarta dhe të detajuara audio dhe vizuale për të udhëhequr personin i cili do të jape ndihmën e parë në mënyrë të sigurt për të risjellë rrahjet e zemrës tek pacienti.
Ritmi i duhur për të kryer kompresim efikas të kraharorit tregohet me anë të një metronome.

Description

FRED easy Life vjen në dy modalitete:plotësisht automatike dhe gjysëm automatike.
Plotësisht automatike:bëhet bashkëngjitja e elektrodave tek pacienti, ndizet njësia dhe lihet pajisja të analizojë dhe të japë goditjen(shock-un) nëse është e nevojshme.

Pjesërisht automatike:bëhet bashkëngjitja e elektrodave tek pacienti, ndizet njësia dhe ndiqen udhëzimet,shtypet butoni i goditjes(shock-ut) nëse rekomandohet nga pajisja.

Projektuar për të gjithë pacientët:
Çdo pacient është i ndryshëm.Falë matjes automatike të impedancës, pajisja përshtat trajtimin për çdo pacient në mënyrë që të arrijë gjithmonë nivel të lartë në efikasitet.FRED easy Life është përshtatur për cdo moshë.Njohja e elektrodave bëhet automatikisht dhe niveli i energjisë rregullohet në përputhje me rrethanat.

Me konceptin e tij të ri të AED-ve në rrjet, SCHILLER ofron një zgjidhje unike për një reagim më të mirë dhe të shpejtë në rast arresti kardiak dhe një menaxhim të thjeshtuar të grupit të defibrilatorëve.
FRED® easy Life Online është një AED i cili është përgjithmonë nën kontroll në distancë (perfshihet:prezenca, funksionimi, pamja e konfigurimit dhe përditësimi).

Vecoritë:
I lehtë për tu operuar
Kohë e shpejtë karikimi
Instruksione të detajuara audioje dhe videoje
E disponueshme dhe me njësinë trajnuese

Cdokush mund të shpëtoj jetë duke ndjekur vetëm disa hapa të thjesht të ilustruar si më poshtë.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FRED easy Life”

Your email address will not be published. Required fields are marked *