FDR SE Lite

Modeli i ri FDR SE Lite, eshte nje detektor flat panel ekonomik me funksionalitet me esenciale, si dhe me nje varietetet funksionesh per optimizimin e eimazheve X-ray nepermjet teknologjive te avancuara te perpunimit te imazhit. Kjo seri e re kombinon lehtesimin e procedures se ekzaminimit me permiresimin e imazhit dhe me kapacitete me te larta diagnostikuese.

Description

E certifikuar me IPX4 waterproofing

Me nje structure qe parandalon infiltrimin e cdo lengu, kjo paisje eshte conform me IPX4 dhe ka nje forme te thjeshte per pastrim. Nuk ka nevoje per tu shqetesuar mbi infiltrimin ne detector te fluideve si gjaku, te vjellat, uji etj.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FDR SE Lite”

Your email address will not be published. Required fields are marked *