FCR PROFECT CS PLUS

FCR PROFECT CS PLUS eshte modeli me premium i CR-ve te ofruara nga Fujifilm.
Me 4 sirtare per futjen e kasetave njekohesisht, kjo CR mundeson procedura ekzaminimi te pershpejtuara, duke e lehtesuar ngarkesen e pacienteve dhe operatoreve.

Description

Me nje cilesi imazhi prej 50μm (20 pixel/mm) dhe shpejtesi prej 120IP/ore, FCR PROFECT CS PLUS eshte zgjedhja ideale per spitalet dhe klinikat ku fluksi i punes eshte i larte dhe koha eshte e cmueshme.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FCR PROFECT CS PLUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *