ARIETTA 50

Përpunimi i imazhit Silky (SIP)
Ky filtër imazhi përshtatës ka evoluar më tej për të reduktuar njollat ​​dhe për të rritur përmirësimin e skajeve, duke gjeneruar imazhe më të qarta për interpretim më të lehtë.

Description

  • eFLOW
    eFLOW është një teknologji e hartës së rrjedhës që mundëson përshkrim të saktë dhe të detajuar të dinamikës së rrjedhës së gjakut. Rezolucioni i tij i jashtëzakonshëm hapësinor lejon përcaktimin e saktë të enëve të gjakut të imta dhe më të mëdha.

  • Paneli i ekranit me prekje i lehtë për t’u përdorur dhe konsola e thjeshtuar e funksionimit

Paneli i ekranit me prekje është montuar në një kënd të rehatshëm dhe të përshtatshëm. Paraqitja e ekranit është e personalizueshme nga aplikimi klinik, duke lejuar funksionimin intuitiv.
Paraqitja e minimalizuar përfshin vetëm kontrollet e nevojshme. Redukton kohën e kërkimit për butonin e duhur, duke ofruar një përvojë më të këndshme funksionim

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARIETTA 50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *