FDR GO Plus

Sistemi mobile X-ray DR nga Fujfifilm ofron permiresimin e rrjedhes se punes dhe cilesise se imazheve nepermjet disa karakteristikave.
Sistem tejet i manovrueshem
Detektor me ndjeshmeri te lartee FDR D-EVO
Perpunim imazhi i avancuar

Description

FDR Go PLUS nga Fujifilm ripercakton grafite mobile duke u bazuar mbi cilesine e avancuar te imazheve nga Fujifilm si dhe dozes se reduktuar. Ky sistem ofron levizje dhe veprime te sofistikuara ne nje nderfaqe te thjeshte dhe harmonike. 

Levizje pa stress dhe me fushe shikimi te madhe qe behen te mundura nga kollona e vogel e tubit radiografik. Levizje pa zhurme pakesojne stresin ne situata dhe mjedise te ndryshme spitalore. Kolona me ulje-ngritje ofron nje fushe shikimi si kurre me pare. Sensor i levizjes ndalon cdo veprim ne momentin qe detektohet nje kontakt fizik ne rruge.

 

Dizajn elegant dhe i lehte

Kasa e lehte dhe kompakte siguron nje manovrim perfekt edhe per mjediset me te ngushta.

Monitor touchscreen i madh per te thjeshtuar perdorimin, me ikona miqesore ndaj perdouesit qe lejojne verifikimin e imazheve ne menyre te besueshme dhe perpunimin e thjeshte te tyre.

Perpunimi i imazheve nga FDR GO Plus eshte kompatibel me Console Advance, duke siguruar nje teknologji te avancuar dhe te optimizuar per perpunimin e imazheve radiografike. 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FDR GO Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *