Supria 64 Slice CT

Dizajn kompakt me akses të përmirësuar të pacientit dhe Komfort
Rritja e lehtësisë së pozicionimit dhe ndërveprimit të teknikut radiolog me pacientin, Supria True64 përfshin një ekran informacioni në pjesën e përparme të Gantry për të kontrolluar lehtësisht funksionet e pozicionimit dhe konfigurimit nga anë tavolinës

Description

  • Teknologjia Intelli IP

Intelli IP është “motori” më i fundit i përpunimit në pronësi të Fujifilm që shfrytëzon proceset e rindërtimit iterative adaptues në projeksionin dhe hapësirën e imazhit. Përdorimi i tij do të reduktojë zhurmën e pikselit në një nivel të dhënë i mA-ve në krahasim me projeksionin e filtruar pa

Intelli IP.

 

  • Kontrolli automatik i ekspozimit – Intelli EC

Teknologjia e modulimit 3D mA, Intelli EC

modulon automatikisht mA për të ulur nivelet individuale të dozës së pacientit

në varësi të anatomisë dhe madhësisë së pacientit.

 

  • Tubi X-Ray

Tubi me rreze X i Supria True64 është shumë i qëndrueshëm dhe siguron

fuqinë e nevojshme për pacientët më të mëdhenj dhe cilësia e imazhit afatgjatë.

Nuk kërkohet një chiller, duke rritur besueshmërinë e sistemit dhe

duke thjeshtuar procesin e instalimit. Dhe kohët Interscan janë

minimizuar me një shpejtësi të lartë të ftohjes së tubit – duke ndihmuar në promovimin e një skanimi  të shpejtë.

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supria 64 Slice CT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *