Amulet Felicia

Per te gjitha klinikat qe deshirojne te bejne nje hap drejt mamografive te kompjuterizuara, Fujifilm ofron sistemin analog Amulet Felicia te kombinuar me FCR Prima Tm.
Me rezolucion prej 50μm ky sistem i kombinuar eshte kompakt, ze nje hapesire minimale, i shpejte dhe i thjeshte ne perdorim.
Na kontaktoni per me teper informacion dhe per oferta speciale.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amulet Felicia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *