FDR D-EVO II

FDR D-EVO II, një panel i ri i cili mundëson ekzaminime më preçize, duke e reduktuar ndjeshëm dozën ndaj pacientit.

Description

Lloji i ri i CsI: Duke kombinuar një strukturë adesive çiftuese me metodën ISS, ofron një përmirësim të dukshëm të cilësisë së imazhit në krahasim me CsI-të konvencionale, si dhe ofron një mënyrë për të reduktuar ekspozimin e pacientit ndaj rrezeve-X.
Detektori i ri me panel të sheshtë nga Fujifilm, mbështetet ne karakteristikat e larta absorbuese të rrezeve X nga CsI si dhe në dhe aftësinë e kristaleve për të prodhuar imazh me preçision të lartë. Për më tepër, aplikimi i teknologjisë së patentuar ISS ka mundësuar përmirësime më të mëdha të imazhit, duke ulur dozën, në krahasim me detektorët e tjerë CsI.
Teknologjia ISS pozicionon sensorin TFT përpara shtresës shintiluese, ndryshe nga pozicioni tradicional i tij mbrapa. Kjo teknologji mundëson një imazh me rezolucion më të lartë dhe redukton dozën.

 

Avantazhet e kesaj teknologjie nga Fujifilm jane:
– Cilesi imazhi e pakrahasueshme
– Perftim imazhi i menjehershem dhe dergim me wireless ne PC
– Zvogelim i dozes ne cdo shkrepje
– Vetem 2.5 kg dhe me bateri qe hiqet
– Antibakterial dhe rezistent ndaj ujit
– Strukture kase robuste, me kapacitet mbajtes deri ne 310kg.

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FDR D-EVO II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *