AIRIS™ Vento Plus

Sistem i hapur MRI i përballueshëm që ofron zgjidhje të reja në shpejtësi dhe automatizim.

AIRIS Vento është krijuar për të ofruar një MRI të plotë me një koncept dizajni fleksibël për dhoma me hapësirë të kufizuar, duke arritur cilësi të shkëlqyer imazhi, lehtësi në përdorim dhe rehati për pacientin.

Description

Funksionalitet efikas

Lehtësia e përdorimit dhe aftësia për të ndarë imazhet përmirësojnë rrjedhën e punës dhe mbështesin diagnozën për efikasitet dhe besueshmeri.

 

Teknologji imazhi me precizion të lartë

Një nga faktorët më të rëndësishëm që kërkohet për imazhe me rezolucion të lartë varet nga performanca e qarqeve magnetike.Teknologjia jonë e qarkut magnetik dhe aftësia unike diagnostikuese mundësojnë imazhin e zonave të trupit që shpesh mund të jenë sfiduese me sistemet tradicionale MRI.

 

Projektuar për rehati
Dihet mirë se skanimet MRI kërkojnë kohë. Për të marrë imazhe me cilësi të lartë, një mjedis i rehatshëm dhe relaksues ekzaminimi është thelbësor. Dizajni kompakt dhe i hapur i AIRIS Vento redukton ankthin dhe u ofron pacientëve një nivel të lartë rehatie gjatë ekzaminimeve MR.

 

AIRIS Vento plus me anë të SynergyDrive arrin të bëjë një reduktim prej të pakten 30% të kohës së skanimit në varësi të parametrave të skanerit.Realizimi bëhet me anë të implementimit të IP-RAPID dhe AutoExam.

IP-RAPID

IP-RAPID është një teknologji skanimi e shpejtë që redukton kohën e skanimit duke ruajtur cilësinë e imazhit të optimizuar nën-kampionimin dhe rindërtimin përsëritës. Mund të përdoret në lidhje me funksione të ndryshme si:

  1. Për të gjitha zonat anatomike trupore
  2. Për cilësi të lartë të imazhit
  3. Për marjen e shumë imazheve në një skanim

AutoExam

AutoExam mundëson përcaktimin e parametrave të skanimit, pozicionimin e pjesëve, përpunimin e imazhit, shfaqjen e imazhit, ruajtjen e imazhit dhe funksionet e transferimit të imazhit që të kryhen vetëm në një hap gjatë ekzaminimit. Operatori mund të zgjedhë të kryejë ekzaminime gjysmë të automatizuara dhe mund të ndalojë, korrigjojë dhe rifillojë imazhin në çdo kohë.Dy  proceset qe perbejne AutoExam jane: AutoPose dhe AutoClip.

AutoPose është një funksion mbështetës i cilësimeve të linjës që redukton kohën e hyrjesqë I duhet operatorit.
AutoClip kryen prerjen e imazhit automatikisht pas imazhit MRA për të zvogëluar hyrjen e operatorit.

RADAR është një teknikë e reduktimit të objektit të lëvizjes që mbush hapësirën k në mënyrë radiale dhe gjithashtu eshte I disponuar nga AIRIS Vento plus.

 

Pse duhet të zgjidhni një MRI të hapur?

Arsyeja 1 MRI e përballueshme

Kostoja e ulët e pronësisë së kombinuar me një investim fillestar tërheqës do të përshpejtojë rritjen e biznesit tuaj MRI dhe do të sigurojë një kthim të shkëlqyer nga investimi.Me teknologjinë MRI me magnet të përhershëm të hapur, fusha magnetike mbetet e fortë dhe vështirë se ndryshon me kalimin e viteve. Ndryshe nga MRI superpërcjellëse, nuk kërkohet pajisje dhe infrastrukturë shtesë për të ruajtur fushën magnetike, duke mbajtur kostot të ulëta.AIRIS Vento nuk kërkon një sistem ftohjeje, kështu që nuk kërkohet infrastrukturë komplekse dhe e shtrenjtë dhe zona e instalimit mund të minimizohet.

Arsyeja 2 Instalim i lehtë

Kosto e ulët montimi me instalim të thjeshtë.Montimi i MRI zakonisht përfshin dy lloje të mbrojtjes: mbrojtje RF për të bllokuar zhurmën me frekuencë të lartë nga jashtë dhe mbrojtje magnetike për të parandaluar rrjedhjen e fushës magnetike nga brenda. Megjithatë, një sistem MRI me magnet të përhershëm në përgjithësi nuk kërkon mbrojtje të veçantë magnetike, kështu që kostot e montimit janë më të ulëta. Pa shumë procese montimi që zakonisht lidhen me sistemet superpërcjellëse,konfigurimi i sistemit mund të jetë më i thjeshtë dhe më i lehtë, duke vënë në funksion sistemin tuaj të hapur MRI në pak kohë.

Arsyeja 3 Zë pak hapësirë

Dizajni kompakt i AIRIS Vento redukton ndjeshëm hapësirën e nevojshme për instalim.AIRIS Vento përbëhet nga tre njësi kryesore: “the gantry”, paneli komandimit dhe sistemi i furnizimit me energji elektrike; më pak se homologu i tij superpërçues. Gjithashtu, rrjedhja e fushës magnetike mbahet e ulët, kjo është arsyeja pse hapësira e imazhit mund të jetë e vogël. Meqenëse nuk ka dhomë pajisjesh, hapësira e përgjithshme e dyshemes zvogëlohet dhe hapësira e kursyer mund të përdoret për qëllime të tjera.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AIRIS™ Vento Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *