FDX Visionary-C

Funksionaliteti Absolut
Nga çdo anë, falë një konsole multi-touch dhe imazhe live. Operatori ka gjithmonë kontroll të drejtpërdrejtë mbi procedurën kirurgjikale.

Description

  • Stacioni Display

Dy monitorë me ekran me prekje 21,5” plotësisht të rregullueshëm në lartësi dhe kënd shikimi. Detaje ultra të mprehta dhe zmadhimi maksimal me 1920×1920 piksele. Imazhe të mëdha dhe miniaturë në modalitetin e portretit. Teknologjia e ekranit me prekje për thirrje dhe menaxhim të lehtë të imazheve dhe dokumenteve. Portet I/O për integrim të lehtë të rrjetit IT.

  • Dizajn Kompakt

Krah C i lëvizshëm me diametër të madh dhe peshë të lehtë për qasje të lehtë në tavolinën e operacionit. Pozicionimi i shpejtë, i saktë në pacient dhe rrëshqitje pa mundim. Lehtë për të lëvizur nga një dhomë në tjetrën.

  • Panel i Sheshtë

21×21 cm me 1,8 milion piksele ose 30×30 cm me 3,8 milion piksele për imazhe me rezolucion të lartë dhe me dozë të ulët. teknologjia aSi. Rrjetë e lëvizshme për aplikime me doza të ulëta.

  • Fuqia e Moduluar

Emetimi i rrezeve X në modalitetin pulsues me fuqi të moduluar për t’iu përshtatur çdo lloj procedure. Raport i shkëlqyer dozë/cilësi imazhi.

 

     ROTACIONI ORBITAL                      ROTACION KËNDOR                   LËVIZJE LARTË/POSHTË

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FDX Visionary-C”

Your email address will not be published. Required fields are marked *