FCR PRIMA T2

FCR PRIMA T2 eshte nje lexues kasetash (dixhitalizues) me permasa tavoline, i cilii ka nje shpejtesi leximi dhe perpunimi rekord prej 73 IP/ore.

Description

Me nje dizajn kompakt dhe peshe te lehte, ky lexues mund te vendoset mbi cdo tavoline, raft apo cdo vend tjeter ku ka hapesire te limituar. Kabineti juaj nuk do kete me nevoje per dhomat e erreta apo per zhvilluesit automatik.

Ky lexues perdoret per grafi te pergjitheshme.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FCR PRIMA T2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *