EASY PULSE – PULSE AUTOMATIKE KARDIAKE

Schiller Easy Pulse eshte nje pajisje e vogel dhe e lehte e cila jep ndihmen e pare pacientit ne rast se ka
pesuar nje para Infrakt ose Infrakt Akut Miokardi duke gjeneruar shtypje automatike ne kraharor
per te normalizuar ritmin kardiak.

Categories: ,

Description

Karakteristikat:
– Nje kombinim i pajisjes me aksesore te tjere shtese japin pulse kardiake “3D” ( Shtypja ose presioni qe jepet ne kraharor shperndahet ne te gjithe pjesen e Kafazit dhe ne nje pike.
– Kualitet i mire shtypjeve automatike ne kraharor me frekuence te njejte e cila eshte e pamundur per tu realizuar me shtypje ( Presion Manual ) ne kraharor
– Perseritshmeria e shtypjeve ne kraharor eshte 30 here nga 2 cikle
– Lehtesisht per tu aplikuar tek pacientet
– Bateri e ndryshueshme me nje indicator respektiv qe tregon kohen e baterise
– Kohezgjatja e baterise eshte 45 minuta ne rast se pajisja eshte ne gjendje active te pa nderprere
– Suporton porte USB
– Pesha 3.5 kg

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EASY PULSE – PULSE AUTOMATIKE KARDIAKE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *