Cardiovit CS-200

Kjo Elektrokardiograme eshte dizenjuar per tu perdorur ne Klinika, Poliklinika dhe Spitale etj.
Analizon ne menyre te perkryer dhe te avancuar sinjalin Kardiak duke perdorur nje amplifikues te sensoreve dhe shfaq 12 kanale sinjali ne ekran

Cardiovit CS-200 OFFICE

Karakteristikat:

– I pershtatshem per diagnostikim per te rritur dhe femije
– Interpreton sinjalin ne test normal ( ETM rest ) dhe test sforcimi ( ETM exercise)
– Posedon nje ekran me rezolucion te larte me ngjyra dhe dimension 21.5” inch me touch screen
– Posedon memorje te larte per shume regjistrime ne Hard Disk
– Printon ne formatin e letres A4
– Interpreton ne menyre te detajuar grafikisht sinjalin kardiak QRS
– Elektrokardiograme me 12 kanale .
– Mundesi komunikimi me Bluetooth
– Mundesi te trasferimit te te dhenave me memorje te jashtme USB
– Minimizon artifaktet e levizjes gjate diagnostikimit
– Praktike ne perdorim dhe ne vendosjen e te dhenave te pacienteve

Description

Cardiovit CS- 200 TOUCH

Kjo elektrokardiograme eshte mjaft revolucionare dhe perballon pune intensivisht te larte
Nje Ekg me 12 dhe 16 kanale mundeson nje interpretim te sinjaleve kardiake me kredibilitet te larte

Karakteristikat:

– Elektrokardiograme me 12 dhe me 16 kanale sinjali
– Mundeson lidhjen me Pajisje shtese ergometrike ( treadmill , biciklete etj)
– Interpreton ne menyre te detajuar ritmin e zemres me ane te disa softwareve respective adicionale
– Mundeson lidhjen me Bluetooth, Wireless, Komunikim LAN ( ne rrjeti ) etj
– Mundeson shkembimin e te dhenave me USB ne formatin XML dhe PDF
– Posedon Monitor full HD 21,5’’ inch LCD me prekje ( touch screen)
– Memorie e brendeshme regjistrimi deri ne 320 GB
– Printon ne A4
– Interpreton ne Protokollet ETM Rest , ETM Exercise dhe ETM Sport si: Atrial Fibrilation ( Fibrilimi I Atrialit ) , HyperQ ( analizimi QRS ) etj

Cardiovit CS-200 EXCELLENCE

Gjenerata e fundit e prodhimit te elektrokardiogramave Schiller.
Kjo EKG perballon volum te larte pune dhe funksionon me teknologjine me te fundit te diagnostikimit.
Funksionon ne menyre optimale dhe me saktesi te larte matjesh.

Karakteristikat:

– Elektrokardiograme me 12 kanale sinjali
– Analizon Ritmin Kardiak ne detaj me Programin e sofistikuar ( Hyper Q)
– Te mundeson dedektimin e ndonje obstruksioni arterial me programin CCAA ( Culprit Coronary Algorithm Arterial )
– Suporton protokollet e interpretimit te ETM Rest , ETM Exercise dhe ETM Sport ( Stress test )
– Posedon nje Ekran 24’’ inch , Full HD .
– Printon ne formatin A4
– Mundesi kominikimi ne rrjetin e IT-se ( ne LAN, WIFI, Bluetooth ) .
– Suporton porta paralele RS-232 per te realizuar lidhjen e pajisjeve te jashtme si Treadmill, Bike per Stress Test.
– Mundesi shkembimi informacioni me USB ne formatin XML dhe PDF.
– Mundesi kombinimi me Spirometer per te diagnostikuar funksionimin e Mushkerive dhe semundjet pulmonare ( Cardio -Ergo -Spiro ) etj.

HYPER Q ( Softwari me inovativ Schiller per parashikimin e Ishemive, Parainfrakteve ose Infrakteve Akute )

Hyper Q eshte nje program inovativ e cila diagnostikon me shume saktesi semundjet e arteries koronare
dhe sindromes acute koronare duke rritur shkallen e saktesise se diagnostikimit deri ne 75%.
– Programi Hyper Q eshte i integruar ne disa modele Elektrokardiogramash Schiller Cardiovit CS – 200 Touch dhe Cardiovit CS – Excellence.
– Interpretim te shpejte dhe te sakte dhe ne detaj te ritmeve kardiake
– Lehtesisht per ta perdorur.
– Ofrohet ne dy tipe: HyperQ Rest dhe HyperQ Exercise
– Dedekton ritmin anormal te koheshtrirjes se sinjaleve kardiake

ERGOMETRAT SCHILLER

Tipe te ndryshme Ergometrash shume profesionale nga Schiller:
Treadmills, Pista vrapimi dhe Bicikleta per prova ushtrimore shume rezistent dhe professional, me stabilitet te larte per te evituar artifaktet gjate diagnostikimit per te patur nje rezultat sa me te sakte.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cardiovit CS-200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *