Cardiovit FT1

Cardiovit FT1 eshte nje elektrokardiograme ultra-portabel me nje ekran 8” me rezolucion te larte dhe printer termik te integruar.
Kjo ECG eshte nje inovacion i fundit i kompanise sviceriane “SCHILLER” te Pajisjeve te kardiologjise.

Categories: ,

Description

Karakteristikat e meposhtme:

– Elektrokardiograme portabel me peshe te lehte e pershtatshme per tu transportuar ne kohe dhe vende te ndryshme.
– Interpreton deri ne 12 kanale sinjali
– Ekran me ngjyra 8” inch me rezolucion te larte
– Posedon printer termik te integruar
– Mundesi komunikimi te shpejte dhe te sigurte me wireless
– Mundesi trasferimi te te dhenave nepermjet nje USB-je ose me wireless
– Mundeson programet per analizimi ,diagnostikim dhe interpretim te te dhenave ( ETM rest, ETM Sport, CCAA)
– Karakterizohet nga nje kualitet te larte sinjali kardiak
– E pershtatshme ne diagnostikim per te rritur dhe femije.
Per meteper informacione, vizitoni: https://www.schiller.ch/al/en/product/cardiovit-ft-1

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cardiovit FT1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *