Cardiovit AT1-G2

Schiller Cardiovit AT1-G2 ( Fuqia e Thjeshtesise )

Kjo elektrokardiograme dallohet per kualitetin e jashtezakonshem te analizimit te sinjalit kardiak me teknologjine me te fundit te interpretimit te te dhenave.

Categories: ,

Description

Karakteristikat e meposhtme:

– Posedon nje Ekran 5” me ngjyra
– Shfaq ne ekran 3 Kanale sinjali EKG
– Kualitet te larte printimi ne leter me permasa 80 mm
– Lehtesisht I perdorshem dhe I thjeshte per te vendosur te dhenat e pacientit
– Mundeson ekzaminime per te rritur dhe femije
– Kohezgjatja e baterise deri ne 4 ore

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cardiovit AT1-G2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *