CARDIOVIT AT-180

CARDIOVIT AT-180

Efikasitet i lartë në çdo mjedis – Përvetësimi i EKG me vetëm tre klikime
Siguri kibernetike
Mjete klinike të avancuara

Efikasiteti i lartë në cdo mjedis
Nga urgjenca në klinikën e kardiologjisë, efikasiteti dhe cilësia janë thelbësore. Marrja e EKG-së nuk ka qenë kurrë më e shpejtë: Futni ose shkarkoni të dhënat e pacientit me PDQ ose listën e punës, merrni EKG-në, printoni dhe transmetoni vetëm me tre klikime.

Lehtësi hapash 1-2-3
1. Futni ose shkarkoni të dhënat e pacientit. Nuk ka gabime me barkodin dhe funksionin PDQ.
2. Kontrolloni cilësinë e sinjalit dhe ndryshimet e mundshëme përpara blerjes.
3. Rishikoni EKG-në, modifikoni matjet dhe shkruani raportin përpara se të eksportoni ose printoni.

EKG:
Kurseni kohë dhe shmangni përsëritjen e EKG-ve. Lëreni pacientin të relaksohet dhe të kapë EkG-në me cilësi më të mirë ose EkG të shumëfishta për vëzhgim të pacientit gjatë një harku 20-minutësh.Matjet dhe interpretimi gjenerohen automatikisht për të gjitha EKG-të. Regjistrimet e vazhdueshme të EKG-së me 12 kanale dhe të gjitha EKG-të e kapura ruhen në nivel lokal dhe transmetohen te SEMA,sistemi i menaxhimit të të dhënave të SCHILLER.

Categories: ,

Description

Siguria kibernetike
Komunikimi i dyanshëm me sistemet EMR dhe HIS është i disponueshëm për të gjitha llojet e regjistrimeve. Integriteti dhe mbrojtja e të dhënave mbështeten me veçori të përmirësuara të sigurisë:
Vërtetimi i emrit të përdoruesit dhe fjalëkalimit bazuar në drejtorinë aktive (nëpërmjet serverit SCHILLER) ose përdorues të përcaktuar lokalisht
Protokolle të sigurisë së lartë për lidhjen Wi-Fi
Të dhëna të koduara gjatë transmetimit

Mjete klinike të avancuara

ETM SPORT:
Moduli i parë i automatizuar i interpretimit të EKG-së i krijuar për atletët, bazuar në kriteret më të fundit të Seattle.

EKG-ja me 16 kanale:
Analiza e EKG-së përfiton nga një elektrodë e djathtë e gjoksit dhe e shpinës për të ofruar rezultate të zgjeruara për dhimbjen e gjoksit tek të rriturit.

SAECG:
Analiza e potencialeve të vonshme ventrikulare në EKG identifikon pacientët pas MI të predispozuar për takiaritmi ventrikulare dhe vdekje të mundshme të papritur kardiake.

EKG VEKTORI:
Pamje 3-dimensionale e aktivitetit elektrik kardiak dhe diagnoza e plotë e mureve ballore dhe të pasme.

USHTRIME EKG
Program i avancuar ushtrimesh me fleksibilitet të madh në përcaktimin e protokollit për ergometrat dhe rutinat. Printoni raportin tuaj të personalizuar me printerin termik me rezolucion të lartë. Të dhënat e zbulimit të plotë mundësojnë rishikim dhe ri-analizë për çdo rrahje dhe aritmie për rritjen e besimit klinik.

Brand

Schiller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARDIOVIT AT-180”

Your email address will not be published. Required fields are marked *