ARIETTA 850 DI

Description

  • Teknologjia DeepInsight

Teknologjia DeepInsight, e cila përdor teknologjinë AI për përmirësimin e imazhit, nxjerr vetëm informacionin e nevojshëm nga një sasi e madhe të dhënash, duke ofruar paraqitje më të qarta të strukturave të imta dhe komplekse të indeve që deri më tani mund të ishin maskuar nga zhurma. Arrihet një paraqitje më natyrale e strukturës së indeve.

  • eFocusing PLUS

Teknologjia eFokusimit merr rreze të shumta të marra nga një transmetim i vetëm dhe i kombinon ato për të shfaqur një imazh të vetëm në kohë reale. ARIETTA 850 DeepInsight ka evoluar më tej teknologjinë eFocusing duke përfshirë frekuenca të shumta për të arritur ndjeshmëri të lartë, kontrast të lartë dhe rezolucion të lartë hapësinor.

  • Asistencë Protokollesh

Protokollet ekzistuese të ekzaminimit dhe kushtet e imazhit mund të programohen. Veprimet e butonave mund të reduktohen ndjeshëm për të mbështetur ekzaminimet efikase. Për më tepër, një imazh referencë mund të shfaqet nëpërmjet funksionit Guide View.

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARIETTA 850 DI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *