ARIETTA 750

Description

  • Imazh i Pastër

Teknologjitë e caktuara të imazhit të arritura nga modelet e klasit premium u ofrojnë të gjithë përdoruesve cilësi të lartë imazhi që lejon zbulimin e ndryshimeve edhe të shkëlqyera.

  1. eFocusing
  2. Carving Imaging
  • Wide Scannnig

 

  • Rrjedhë e Pandërprerë e Punës

Një mjedis i rehatshëm ekzaminimi është baza për diagnozën e saktë dhe të sigurt me ultratinguj. Kjo pajisje është e pajisur me funksione inovative që mbështesin rrjedhën e punës për një mjedis të rehatshëm ekzaminimi.

 

  • Aplikimi juaj

Një shumëllojshmëri aplikimesh moderne ju ofrojnë informacion të detajuar diagnostikues dhe përmirësojnë ekzaminimet tuaja rutinë.

 

  1. LinearCW/ConvexCW
  2. e TRACKING
  • Wave Intensity (WI)
  • OLED Monitor

ARIETTA 750SE ka adoptuar një monitor OLED 22 inç të gjerë për një shfaqje imazhi optimal. Pa kërkuar ndriçimin e pasëm për të funksionuar, Monitori OLED shfaq të zezën e vërtetë, kështu që mund të arrihet një rezolucion kontrasti i paarritshëm më parë. Është zgjedhja ideale e monitorit për ultratinguj diagnostikues, duke prodhuar ekranin me cilësi më të lartë në shkallë gri.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARIETTA 750”

Your email address will not be published. Required fields are marked *