Supria 16 Slice CT

Përpunim iterativ për ekzaminime rutinë

Për të përdorur përpunimin iterativ (Intelli IP), një teknologji e reduktimit të zhurmës, në mënyrë më efikase në ekzaminimet rutinë, shpejtësia e rindërtimit është përmirësuar me 50% në krahasim me CT konvencionale. Përveç kësaj, intensiteti i reduktimit të zhurmës mund të zgjidhet nga shtatë nivele, duke siguruar imazhe me cilësi të lartë me dozën e përshtatshme të ekspozimit, reduktim të zhurmës së imazhit dhe reduktim të objekteve bazuar në funksionimin
udhëzues në vendet klinike.

Description

  • Rrjedha e lartë, cilësi e lartë e imazhit

 

Performanca e lartë, të tilla si rrotullimi me shpejtësi të lartë, imazhi i pjesëve nënmilimetër, gjeneratori i fuqishëm i rrezeve X dhe algoritmet më të fundit të rindërtimit të imazhit,

realizon ekzaminime me rezolucion të lartë dhe xhiro të lartë.

 

  • Gjenerator i fuqishëm me rreze X me efikasitet të lartë

Teknologjia jonë na mundësoi të zhvillojmë një gjenerator të fuqishëm dhe me efikasitet të lartë të rrezeve X.

Ai arrin prodhim të mjaftueshëm me një pajisje kompakte të furnizimit me energji elektrike. Mund të mbulojë gjithashtu ekzaminimet e ngarkesave të rënda në tubin me rreze X, të tilla si imazhe me një zonë të gjerë dhe imazhe shumëfazore.

 

  • HiMAR redukton artefaktet metalike

HiMAR (High Quality Metal Artifact Reduction) miraton algoritme unike për vlerësimin dhe korrigjimin e artefakteve bazuar në të dhënat metalike.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Supria 16 Slice CT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *