ARIETTA 650 DI

ARIETTA 650 DeepInsight përfshin tre teknologji të imazhit:
DeepInsight, e cila është një teknologji e re për reduktimin e zhurmës, eFocusing LITE dhe Carving Imaging. Kombinimi i këtyre teknologjive rrit sinjalin nga indet dhe jep cilësi më të lartë imazhi me shumë më pak varësi nga ekzaminuesi.

Description

  • Teknologjia DeepInsight

Teknologjia DeepInsight, e cila përdor teknologjinë AI për përmirësimin e imazhit, nxjerr vetëm informacionin e nevojshëm nga një sasi e madhe të dhënash, duke ofruar paraqitje më të qarta të strukturave të imta dhe komplekse të indeve që deri më tani mund të ishin maskuar nga zhurma. Arrihet një paraqitje më natyrale e strukturës së indeve.

  • eFocusing LITE

Funksioni i fokusimit të plotë siguron cilësi homogjene të imazhit dhe përmirëson ndjeshmërinë.

 

  • Carving Imaging

Imazhet me “Demarkacion më të qartë” prodhohen nga teknologjia jonë e përparuar e përpunimit të imazhit që përmirëson strukturën e indeve. Ofrimi i imazheve të qëndrueshme me më pak varësi nga pacienti.

     

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARIETTA 650 DI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *