Visionary A DXA

Fujifilm Visionary A DXA eshte e bazuar mbi teknologjine me rreze konvergjuese (pencil beam) mundeson ekzaminime BMD te te gjithe trupit.

Description

Fujifilm Visionary A DXA eshte e bazuar mbi teknologjine me rreze konvergjuese (pencil beam) mundeson ekzaminime BMD te te gjithe trupit.
Kjo teknologji mundeson ekzaminime me shpejtesi, cilesi imazhi shume te mire dhe me doze rrezatimi minimale. Nje diagnostikim i bazuar ne kete paisje kthehet ne nje experience komforti si per pacientin ashtu edhe per doktorin. Ky sistem mund te integrohet me opsionin 3D DXA.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Visionary A DXA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *