Portable X-Air

I Lehtë dhe Kompakt
Transportueshmëri e shkëlqyer, duke mundësuar përdorimin në shtëpitë e pacientëve
FDR Xair peshon rreth 3.5 kg. Dizajni i tij portativ do të thotë që ai mund të transportohet lehtësisht në shtëpitë e pacientëve dhe në vende të tjera ku hapësira është e kufizuar, duke
siguruar imazhe më të shpejta.

Description

  • Funksione të dobishme

Butonat janë të vendosur në të dy anët, duke ju lejuar të përdorni pajisjen me një gisht ndërsa e mbani atë.

  • Mund të bëjë imazhe në vende ku nuk ka energji elektrike 

Bateria e integruar e polimerit të litiumit është më e lehtë se kurrë. Mund të shkrepë deri në 100 imazhe me një karikim të plotë, në mjedise ku nuk ka energji elektrike.

  • Burim drite LED shumë i qëndrueshëm

LED përdoren për llambën e ndriçimit të fushës së rrezatimit dhe ekranin. LED janë të qëndrueshme dhe e bëjnë ekranin e kontrollit të lehtë për t’u lexuar.

 

  • Dizajn i lehtë për mirëmbajtje

Dizajni i sipërfaqes së sheshtë e bën pastrimin dhe mirëmbajtjet e tjera të lehta për t’u bërë.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Portable X-Air”

Your email address will not be published. Required fields are marked *