ARIETTA 850

Description

  • Imazh i Pastër

Përsosja e mëtejshme e teknologjive që përmirësojnë “tingullin” me cilësi të lartë, sjell performancën tonë më të lartë të klasit premium deri më tani.

  • Rrjedhë e Pandërprerë e Punës

Projektuar me ergonomi të sofistikuar dhe mjete të shumta të reja, për të përmirësuar rrjedhën tuaj të punës.

  • Aplikimi juaj

Shumëllojshmëri e gjerë aplikimesh unike që krijojnë vlera të reja klinike, u ofrohet të gjitha specialiteteve mjekësore.

  1. Imazheria e Detektimit Flow (DFI)

Teknologjia e avancuar e imazhit për vizualizimin shumë dinamik të rrjedhës së gjakut me shpejtësi të ulët nën pragun e mëparshëm të zbulimit me shpejtësi të lartë të kuadrove. Algoritmi unik shfaq një informacion të qartë dhe të saktë mbi perfuzionin e gjakut me rezolucion dhe ndjeshmëri më të madhe.

  1. Sonografia virtuale në kohë reale (RVS)

Që nga publikimi i saj në 2003, Sonografia Virtuale në kohë reale (RVS) ka vazhduar të evoluojë për të përmbushur nevojat klinike në imazhet e bashkimit dhe procedurën ndërhyrëse dhe të hapë rrugën për teknikat e drejtuara nga imazhi dhe procedurat minimalisht invazive. Zhvillime të rëndësishme të mëtejshme janë paraqitur me ARIETTA 850.

  • Elastografia e indeve në kohë reale (RTE)

Për të kuptuar elasticitetin e indeve dhe për të dalluar midis lezioneve beninje dhe malinje, RTE vlerëson tendosjen e indeve në kohë reale dhe shfaq ndryshimet e matura në ngurtësinë e indeve si një hartë me ngjyra. Aplikimi i tij është vërtetuar në një gamë të gjerë fushash klinike: për gjirin, gjëndrën tiroide dhe strukturat urinare.

 

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARIETTA 850”

Your email address will not be published. Required fields are marked *