ARIETTA 65

Teknologjia “Carving”
Imazhet me “Dukshmëri më të qartë” prodhohen nga teknologjia jonë e re e përpunimit të imazhit që rrit dukshmërinë e strukturës së indeve. Realizon imazhe të qëndrueshme me më pak varësi nga pacienti.

Description

  • Imazhe komplekse

Përmirëson vizualizimin e kufijve të indeve duke transmetuar rreze në drejtime të shumta, duke reduktuar kështu artefaktet e përjetuara kur përdorni një shteg të vetëm rreze.

 

  • Elastografia e indeve në kohë reale

Vlerëson tendosjen e indeve në kohë reale dhe shfaq ndryshimet e matura në ngurtësinë e indeve si një hartë me ngjyra. Aplikimi i tij është vërtetuar në një gamë të gjerë fushash klinike: për gjirin, gjëndrën tiroide dhe strukturat urinare. Duke përdorur transduktorin konveks abdominal, ai gjithashtu mund të sigurojë një vlerësim të fazës së fibrozës së mëlçisë në pacientët me hepatit C

  • Shumëllojshmëri të sondave

Një gamë gjithëpërfshirëse transduktorësh mbështet aplikime të ndryshme klinike.

 

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARIETTA 65”

Your email address will not be published. Required fields are marked *