Drypix Smart

Drypix Smart është printer lazer i shpejtë, ekonomik dhe me përmasa kompakte. Pavarësisht përmasave, ky printer nuk kompromenton cilësinë e imazhit duke arritur deri ne densitetin maksimal 4.0 (i përdorshëm për filmat mamografik).

Drypix Smart vjen me 2 magazina filmi të konfigurueshme sipas dëshirës. Shpejtësia e printimit per filmat e vegjël me përmasë 8x10inch(20x25cm), është 100 filma në orë.

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drypix Smart”

Your email address will not be published. Required fields are marked *