Drypix Edge

Drypix Edge është printer lazer i shpejtë, ekonomik dhe modern.
Dizajni modern i printerit lazer DRYPIX EDGE mundëson një pamje me të harmonizuar dhe më të kombinuar me serinë e dixhitalizuesave FCR sesa paraardhësi i tij DRYPIX PLU

Description

DRYPIX EDGE është modeli më modern i printerave nga Fujifilm dhe ofron edhe densitetin 4.0 për filmat mamografik. Ai vjen i pajisur në mënyrë standarte me 3 magazina filmi të konfigurueshme sipas dëshirës. Shpejtësia e printimit per filmat e vegjël me përmasë 8x10inch(20x25cm), është 160 filma në orë.

Additional information

Specialty

Brand

Fujifilm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drypix Edge”

Your email address will not be published. Required fields are marked *