Klinika Gradica

Klinika Gradica-Sala, eshte pajisur plotesisht me te gjitha paisjet nga Fujifilm dhe NewTom

Nje investim i zgjuar dhe kombinim perfekt per menaxhimin e te dhenave te pacienteve, cilesine e pakrahasueshme dhe opsionet unike te ketyre paisjeve top di gamma. Falenderojme stafin e klinikes per besimin tek ne dhe produktet tona