Hervi Dent

Klinika dentare "Hervi Dent" ne Tirane u pajis me panoramexin 3D 𝗡𝗲𝘄𝗧𝗼𝗺 𝗚𝗶𝗮𝗻𝗼 𝗛𝗥. NewTom eshte i njohur globalisht si brandi me i preferuar i kirurgeve oral dhe maksilofacial per cilesine e larte te volumeve dhe imazheve te perftuara dhe per funksionet e avancuar ne planifikimin 3D.

NewTom Giano HR eshte paisja me e avancuar 𝗖𝗕𝗖𝗧, e projektuar dhe specializuar me teknologjine me te larte per aplikim ne fushen dentare dhe maksilofaciale.

Keto parametra jane unike ne treg dhe bejne diferencen ne cilesi imazhi duke reduktuar maksimalisht dozen e rrezatimit per pacientin dhe per operatorin. Ky sistem mund te perdoret me nje game te ndryshme 𝘀𝗲𝗸𝘀𝗶𝗼𝗻𝗲𝘀𝗵 𝗙𝗢𝗩 si psh: 16x18, 15x6, 16x10, 4x4*, 13x16, 9x16*, 10x10, 13x8, 7x6*, 10x8, 10x6, 8x6, 6x6 etj.