NewTom IOS – Skaner 3D Intraoral

𝐍𝐞𝐰𝐓𝐨𝐦 𝐈𝐎𝐒 eshte 𝐬𝐤𝐚𝐧𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐚𝐥 𝟑𝐃 i gjenerates se re, për krijimin e modeleve virtuale që përdoren në aplikime te ndryshme dentare për: shtresë (inlay), shtresë lidhëse (outlay), mbivendosje (overlay), kurora, ura, guida kirurgjikale, implanto-proteza, ortodonci etj.

NewTom IOS⭐️ ka nje forme ergonomike me koke rrotulluese, sistem kundra mjegullimit dhe buton të përfshirë në dorezë për skanimin dhe fillimin e përpunimit.
Me peshe vetem 150 gram, ky skaner manovrohet lehte, eshte shume i shpejte, shume i sakte dhe preciz ne krijimin e modeleve 3D. Koka e cmontueshme futet edhe ne autoklave. 
Me performance te shkelqyer dhe me precizion deri ne 𝟐𝟑 μ𝐦, ky skaner 3D i gjenerates se re integrohet me te gjitha paisjet e tjera si dhe perdoret me softwarin e avancuar NewTom NNT. 
NewTom IOS mund te perdoret edhe si kamera 2D, ndersa softwari ofron mundesine eksportimit te modeleve 3D ne formatet me popullore si: STL, PLY, OBJ. 

Per meteper informacion, lexoni broshuren e meposhtme:
NewTom IOS – Intraoral scanner 2020